• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Karibský králík na kakaové hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Karibský králík na kakaové hořčici

autor: Smith-P.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karibský králík na kakaové hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce kakao neslazené
    • 5
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      lžíce créme fraiche (nebo šlehačka a podmáslí)
    • 3
      lžíce olej arašídový
    • 1
      ks králík celý bez hlavy
    • 1
      ks tymián větvička
    • 1
      ks petrželka hladká, větvička
    • 1
      ks estragon větvička
    • 2
      ks česnek stroužky
    • 4
      ks pažitka stonky
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      l drůbeží vývar
    • voda
    • mořská sůl hrubá
    • pepř celý čerstvě mletý
    • 0,50
      ks zelená paprika
    • 0,50
      ks červená paprika
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce cukr krystal jemný

Postup přípravy receptu

1
Pokud jsme nesehnali Crème fraîche, smícháme den předem kelímek šlehačky se dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát 24 hodin při pokojové teplotě.
2
Pro přípravu pokrmu nasekáme tymián, petrželku, estragon, česnek, šalotky a pažitku, králíka vykostíme a nakrájíme na menší kousky.
3
Hořčici smícháme s kakaem, přidáme Crème fraîche a dáme stranou. Ve velké pánvi s tlustým dnem rozpálíme olej. Až je horký usmažíme za stálého míchaní kousky králíka po dobu dvou až tří minut. Přidáme nasekané bylinky s česnekem a šalotkami jakož i bobkové listy, zalijeme kuřecím vývarem a dle potřeby přidáme tolik vody, aby kousky masa byly zcela ponořeny, přidáme směs Crème fraîche, kakaa a hořčice a dochutíme hrubou mořskou solí a čerstvě mletým pepřem. Vše promícháme a vaříme 45 minut.
4
V mezičase si nakrájíme papriky na proužky. Asi pět minut před koncem doby vaření rozpustíme v jiné pánvičce máslo a krátce je na něm opražíme s cukrem. Obsah první pánve rozdělíme na talíře a ozdobíme paprikami z druhé pánve. Můžeme podávat například s rýží.
5
Dobrou chuť
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Smažení Vaření Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Guadeloupe Haiti Martinik Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Česnek Créme fraiche Cukr krystal Dijonská hořčice Drůbeží vývar Estragon Kakao Králík Máslo Mořská sůl Olej arašídový Pažitka Pepř celý Petrželka Tymián Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí filé v těstíčku

Rybí filé v těstíčku

Krůta po americku

Krůta po americku

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Lahodná cizrna s česnekem

Lahodná cizrna s česnekem

Palačinky (na palačinkovač)

Palačinky (na palačinkovač)

Květáková bramboračka

Květáková bramboračka

Bramboráky pro děti

Bramboráky pro děti

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

82
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
56
Klasické lečo
Klasické lečo
45
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
44
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
29
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou

Zajímavé články

Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Další doporučené recepty:

Kari tofu s arašídy
Kari tofu s arašídy
Karí z karamelizovaného pórku a kuřete s kokosem
Karí z karamelizovaného pórku a kuřete…
Karibská kuřecí stehna
Karibská kuřecí stehna
Karkulčiny brambory
Karkulčiny brambory
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík I.
Karlovarský knedlík I.
  • Recepty.cz
  • Karibský králík na kakaové hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact