• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Karibský králík na kakaové hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Karibský králík na kakaové hořčici

autor: Smith-P.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karibský králík na kakaové hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce kakao neslazené
    • 5
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      lžíce créme fraiche (nebo šlehačka a podmáslí)
    • 3
      lžíce olej arašídový
    • 1
      ks králík celý bez hlavy
    • 1
      ks tymián větvička
    • 1
      ks petrželka hladká, větvička
    • 1
      ks estragon větvička
    • 2
      ks česnek stroužky
    • 4
      ks pažitka stonky
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      l drůbeží vývar
    • voda
    • mořská sůl hrubá
    • pepř celý čerstvě mletý
    • 0,50
      ks zelená paprika
    • 0,50
      ks červená paprika
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce cukr krystal jemný

Postup přípravy receptu

1
Pokud jsme nesehnali Crème fraîche, smícháme den předem kelímek šlehačky se dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát 24 hodin při pokojové teplotě.
2
Pro přípravu pokrmu nasekáme tymián, petrželku, estragon, česnek, šalotky a pažitku, králíka vykostíme a nakrájíme na menší kousky.
3
Hořčici smícháme s kakaem, přidáme Crème fraîche a dáme stranou. Ve velké pánvi s tlustým dnem rozpálíme olej. Až je horký usmažíme za stálého míchaní kousky králíka po dobu dvou až tří minut. Přidáme nasekané bylinky s česnekem a šalotkami jakož i bobkové listy, zalijeme kuřecím vývarem a dle potřeby přidáme tolik vody, aby kousky masa byly zcela ponořeny, přidáme směs Crème fraîche, kakaa a hořčice a dochutíme hrubou mořskou solí a čerstvě mletým pepřem. Vše promícháme a vaříme 45 minut.
4
V mezičase si nakrájíme papriky na proužky. Asi pět minut před koncem doby vaření rozpustíme v jiné pánvičce máslo a krátce je na něm opražíme s cukrem. Obsah první pánve rozdělíme na talíře a ozdobíme paprikami z druhé pánve. Můžeme podávat například s rýží.
5
Dobrou chuť
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Smažení Vaření Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Guadeloupe Haiti Martinik Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Česnek Créme fraiche Cukr krystal Dijonská hořčice Drůbeží vývar Estragon Kakao Králík Máslo Mořská sůl Olej arašídový Pažitka Pepř celý Petrželka Tymián Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Štrůdl se zelím a nivou

Štrůdl se zelím a nivou

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Borůvková tartaletka

Borůvková tartaletka

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Kynuté knedlíky plněné masem

Kynuté knedlíky plněné masem

Dýňový koláč s polevou

Dýňový koláč s polevou

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

Snadná a rychlá hrachová polévka

Snadná a rychlá hrachová polévka

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

65
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
63
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
46
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
38
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
29
Tvarohový želatinový dort
Tvarohový želatinový dort

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Kari tofu s arašídy
Kari tofu s arašídy
Karí z karamelizovaného pórku a kuřete s kokosem
Karí z karamelizovaného pórku a kuřete…
Karibská kuřecí stehna
Karibská kuřecí stehna
Karkulčiny brambory
Karkulčiny brambory
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík I.
Karlovarský knedlík I.
  • Recepty.cz
  • Karibský králík na kakaové hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact