Za prvé... pomažte mixturou a opékejte... proč? Proč to nenechat chvíli čekat, aby si to vsáklo chuť? A za druhé - opékat na pánvi... to se stihne udělat? Já bych to tedy spíš pekl v troubě a jak čtu komentáře, nejsem mimo...
Pomažte mixturou a pak opékejte... a co když to pomažu a nechám pár hodin být (jsou tři ráno, připravuju to zcela záměrně... nechám to uležet a k obědu to jen dodělám? Myslím, že tím můžu jenom výsledku pomoci. A OPÉKAT kuřecí stehna na pánvi? To se mi nepozdává, to se stihne udělat? Těžko, jak čtu komentáře...
Marináda dobrá, ale pečení na pánvi...absolutně nedostatečné. Stehna jsou z venku černá, ale uvnitř syrová. Chce to po krátkém osmahnutí klasické pečení v troubě.
Zkoušel jsem tenhle recept a je to nemožný ted to dopékám v troubě aby byli pořádně udělaný !! SHIT recept tohle!!!! :-D :-|
Asi to má být v troubě, začali jsem na vařiči osmahnutími, ale nezdálo se mi to. Po rodinné poradě jsme to tedy šoupli do trouby na 200°C (horní i spodní ohřev posazené kousek níž) 15minut, pak (při otáčení) snížili na 170°C a aspoň 20minut. Ke konci jsem to podlil trochu horkou vodou na šťávu. Marinády jsem musel udělat 2x tolik, ale kvůli dětem jsem dali méně chili a případně dokořenili na talíři. Bylo to moc dobré, jen to ještě chtělo asi o pár minut dýl, (maso nepadalo od kosti).
Pokud jsou stehna větší je absolutně nemožné je opékat z každé strany 15 min, zbyli by mi z toho brikety a ne stehna (připalovalo se mi to již po 5ti min.). Příště zkusím v troubě. Ale marináda je super i na grilování venku. :))
<p>Tiffany Blue initially appeared in the include of Tiffany's Blue Publication in 1878, it had been named Neglect-me-glowing blue or robin ovum glowing blue. Around this very day, Blue Publication, as usual, offers by far the most lovely bright Tiffany jewellery selections that have been designed by seasoned artists developed. In accordance with the Tiffany scientists?ˉ praoclaiming that the colour to acquire the respect must be associated with turquoise has swept in jewellery business at nineteenth century. Turquoise had also been the Victorian wedding brides?ˉ preferences, they generally proficient to wedding event visitors the inlaid turquoise brooch in dove design. Tiffany?ˉs developer Picasso paloma also creates dove and olive leaf design tiffany sterling diamond necklace, <strong>tiffany sterling earring </strong> in 2013. </p> <a href="http://www.theorchard.com/jewellry.html" title="Tiffany Outlet">Tiffany Outlet</a>
<p>Tiffany jewelry is actually a renowned which has been composing for 170 many years, as the world-renowned Tiffany Light blue shows flawless good quality and renowned romantic endeavors of Tiffany jewelry. The traditional Tiffany Light blue Container holds two brand name?ˉs varieties: design and innovation. Each see of Tiffany Light blue Container can instantaneously identify the gift idea of superior good quality and extreme style. Tiffany Light blue Container adds elegant and passionate surroundings for folks?ˉs significant second in everyday life. Whether it be a party, graduating wedding service, wedding anniversaries party, or advertising and marketing routines, Tiffany Light blue Container is one of the very best benefits yourself or other individuals. Little girls might want to purchase legitimate or <strong>inexpensive tiffany jewelry</strong> to buddies or on their own to wear, whilst gentlemen would pick Tiffany cufflinks, tiffany silver titanium and rings men's rings. </p> <a href="http://www.theorchard.com/jewellry.html" title="Tiffany Outlet">Tiffany Outlet</a>
Oheň jsem nastavil na 4/9 a stejně se mi to spálilo, tak jsem to spálené musel oškrabat a tím se chuť medu a chilli úplně vytratila, takže nic moc. příště to zkusím v troubě, snad to bude lepší.
Carrier Longchamp longchamp sale uk http://longchampuktote.biz
Směs je výborná... nedělám celá stehna, ale nakrájím prsíčka na malé kousky, namočím do marinády a s rýži je to mňamka! :-P
Nedoporučuji, zatím nejhorší recept, který jsem zde našel.
Na kolik stupňů jsi to dělala?
Budeme vařit doufáme že to bude dobré. O:-) =-O :-\
bylo to hrozny k lidlu nema to zadnej smak
Tenhle recept jsem navařil mé pra-babičce a chutnalo nám to, jenže jsem to trošku na té pánvy spálil-takže mírně spálené. Richard Banát 14 Let
Ja jsem to delala v troube a bylo to super!Asi cca 30 min. zalezi na jaky to date stupen.
Tak nevím. Pekla jsem (poučena příspěvkem od DlG) na mírném ohni a nařízlá stehýnka se uvnitř skutečně za 15-20 min propekla. Nespálila jsem je, ale kůrčička byla místy až zčernalá a nemůžu říct, že by nás recept oslnil. Asi už dělat nebudu.
je to skvělé dnes jsem to udelala k obedu a vazne doporucuji!!!
no skoda, ze nie je povadane, na akom ohni sa to ma pripravit.. mne sa ta zmes okamzite spalila:( aj oleju by to chcelo viac.