ks
zelená paprika
ne pálivá,případně 2-3 lžičky mleté sladké papriky
50
g
čerstvé houby
nebo 3lžíce sušených hub namočených předem do vody
2
lžička
kari
2
lžíce
sojová mouka
sůl
pepř mletý
Postup přípravy receptu
1
Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme, mrkev nastrouháme a vše narychlo osmahneme na trošce oleje. Dávám co nejmíň oleje, maso je pak přiliš mastné. Maso podusíme také zhruba ve lžíci oleje spolu s pokrájenými houbami, paprikou, kari kořením, sojovou omáčkou, solí a pepřem.
2
Když je maso hotové, smícháme je s osmaženou mrkví, cibulí a česnekem a ještě prohřejeme. Podáváme s rýží a zdobíme natvrdo vařenými vejci krájenými na kolečka.