ks
pórek
bílá i světlezelená část, propláchnuté a najemno pokrájený
1
lžíce
olivový olej
3
stroužek
česnek
250
ml
drůbeží vývar
4
ks
kuřecí maso
prsa (nakrájená na kousky)
2
lžíce
koriandr
250
ml
kokosové mléko
2
lžíce
kari zelená pasta
Postup přípravy receptu
1
V hluboké pánvi rozehřejte máslo s olejem a osmažte pokrájený pórek za občasného promíchávání, až začne zlátnout a šťáva karamelizovat. Přidejte česnek a kari pastu a dvě minuty smažte.
Přilijte vývar a kokosové mléko, promíchejte, uveďte do varu a pak vše krátce na mírnějším plameni několik minut povařte. Posypejte koriandrem a podávejte s chlebovými plackami, rýží nebo rýžovými nudlemi.
Tipoval bych, že maso osmahnout zvlášť a přihodit ho tam.
Nicméně, taky mi tam chybí, jak ho vlastně v rámci tohohle receptu nejlíp zapracovat (jak to skloubit).
ondrasekfff
|5. 5. 2011 11:55
a to kuřecí maso mám dlabat rovnou z polystyrenové misky jak ho koupím? =-O