Mně toto jídlo chutnalo, ale doma jsem trochu sklidila kritiku, že je příliš jemné a nevýrazné. Je pravda, že tam trochu chybí nějaká chuťově dominantní surovina, tak tento recept může leckomu připadat fádní. Myslím si, že právě nějaký kvalitní výrazný sýr, jak uváděla Vladka B., by tam mohl leckomu velmi bodnout. Ale já osobně jsem byla spokojena i tak.
Vladka B
|25. 6. 2009 20:49
zkoušela jsem tento recept a změnila jsem pohled na tofu takhle upravené jídlo je velmi chutné, zdravé. Jen jsem to musela dochutit ještě jiným kořením a navrch jsem nastrouhala sýr.
zuzana šípová
|14. 5. 2007 12:43
hmmm, tak tohle si taky připravuju, místo koření kari doporučuji Tandoori kari pastu a ještě trochu chilli pak to má správný říz. Jako příloha je nejlepší rýže nebo chlebové placky. Pro ty, co pálivé moc nemusí doporučuji servírovat bílý jogurt přímo k rýži, ten to pěkně zjemní.