Párky na oleji opečeme ze všech stran. Smícháme kečup s kari, osolíme, okořeníme a omáčkou přelejeme opečené párky. Posypeme na drobno nasekanou cibulí.Podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.
2
Poznámka: místo párků můžeme připravit špekáčky a místo kari můžeme použít chilli.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di
|16. 9. 2007 12:09
Na toto jídlo mám ještě živou vzpomínku. Jedla jsem je včera v Berlíně pod televizní věží a to prosím v kavárně. Jen s tím rozdílem, že v Berlíně nasypou kari navrch na kečup a klasickou přílohou jsou hranolky. Prý k tomu někdy pijí šampaňské (píše se v mé příručce), které se tu na rozdíl od nás rozlévá po deckách. Já jsem dala přednost svému oblíbenému kvasnicovému pivu (tmavému) od františkánů, které chutná po hřebíčku.
Jana V.
|23. 1. 2007 02:08
Nám v létě při grilování chutnají párky opláchnuté v studené vodě a obalené v hrubě drceném pepři.Oplachují se proto,aby na nich to koření drželo.Také jsou dobré párky zabalené do plátku anglické slaniny a ogrilované.
Pastis Petite
|17. 1. 2007 10:49
Už dlouho pátrám po tomto receptu. Jedla jsem to v Mnichově a je to výborné. Díky! Dávám jedna!