Nudle připravíme podle návodu. Slijeme necháme okapat. Na pánev dáme rozpustit máslo, přidáme slité žampiony, zakápneme asi lžící vína a stejné množství sojové omáčky.
2
Vydusíme na tuk, přidáme kari a řádně promícháme. Přidáme nudle a dle chuti ještě sojovou omáčku. Asi 5 minut mícháme a nakonec přidáme smetanu. Promícháme a můžeme podávat. Samostatně jako rychlá večeře, nebo lze použít jako přílohu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana Tomešová
|12. 12. 2005 12:39
Je to čínské dezertní kořeněné víno, používám Shao-Xing, ale postačí i jiné. Mělo by se dát koupit v supermarketu a nebo v nějakém čínském obchodě. Pokud recept vyzkoušíte bez vína, nic se neděje. Je to i tak moc dobré. Víno dodá pouze nádech čínského jídla.
Dáša
|8. 12. 2005 10:56
Chtěla bych tento recept vyzkoušet, ale nevím co to je rýžové víno a kde ho seženu? Můžete mi, prosím, poradit?Děkuji