Kuře vykostíme a nakrájíme na kousky, nebo řízky na kostičky. Zpěníme cibuli s plátky česneku na oleji, přidáme kostičky masa a osmahneme. Pak přidáme protlak, osolíme, podlijeme a dusíme do měkka. Nakonec přidáme trošku citronové šťávy a poměrně dost koření kari. Můžeme dochutit cukrem. Jako přílohu dělám dušenou rýži, v časové tísni výborné i s chlebem!
Zrovna mám na stole, ale přijde mi, že tomu něco chybí, akorát mě nenapadá co
Eva Staňková
|3. 4. 2008 16:26
Koukám, Marcela byla opravdu nadšená:))) Nicméně zkusím to asi taky. Kuře na kari dělám často, ovšem se smatanou, nikdy s protlakem, tak jsem zvědavá. Kombinace je to zvláštní...
Marcela Válková
|4. 3. 2007 12:51
zkusila jsem to a všem nám to moc chutnalo-jen jsem tam ke konci vaření přidala trošku vegety a bylo to super.DOPORUČuji
Marcela Válková
|4. 3. 2007 12:47
vařila jsem to včera-dopadlo to dobře,jen jsem don toho přidala trošku vegety-výborné
Marcela Válková
|3. 3. 2007 16:10
bylo to skutečně moc dobré,ještě jsem tam přidala trošku podravky a bylo to super