Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodolanská omáčka
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Linecké banánky
Kuřecí kari s rýží
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Kotlety na šlehačce
Listové řezy s tvarohem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Hovězí šuej ču
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Krémová brokolicová polévka s česnekem