Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Židovské řízky
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Trojbarevný koláč naší babičky
Citronový dort (řezy) s želé
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Podzimní polévka s houbami
Patizonová směs - bezmasá
Rýžový salát / příloha
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake