Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Netradiční rybízové řezy
Krevety s rýžovými nudlemi
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Banánový chlebíček bez másla - vláčný
Houbovo-smetanové špecle
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše