Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plundrové těsto
Bramborové těsto-recept po babičce
Majolková bábovka - ořechová
Suši s rybou a zeleninou
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Jíšková pórková polévka
Bramborové knedlíky s vekou
Zapečené müsli II.
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek