Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Černá buchta jednička
Těstovinový salát Moravanka
Máslová vánočka
Houbová polévka II.
Jahelníkový nákyp
Španělské „španělské ptáčky“…
Bůčková roláda se špekem
Bezlepkové Míša řezy
Masové závitky (nejen) se zelím
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem