Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kakaová buchta s polevou
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Severoafrická cizrnová polévka
Pečená zelenina - výborná
Srdce na paprice
Nivová pomazánka s mozzarelou
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Avokádovo-bazalkové pesto
Kuřecí se smetanou a špenátem
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem