Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čertovská omáčka
Zapečená bramborová kaše s vejci
Frankfurtská polévka II.
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Cizrna na italský způsob III.
Tvarohové kynuté buchty
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi