Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné košíčky
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Velmi snadná žampionová omáčka
Broskvové (meruňkové) muffiny
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Babiččina bábovka (výborná)
Cibulová polévka podle Marušky
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi