Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný květák
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Kuřecí směs po staročesku
Pizza rohlíky
Staročeský guláš
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Jidáše - medové
Kuřecí srdíčka - pečená
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným