Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný koláč
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Osvěžující ovocný dort
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Vajíčková pomazánka z lučiny
Veganský thajský sójový guláš
Česnekové řízky v těstíčku
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi