Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jáhlová polévka s houbami
Vepřové s cibulí na černém pivu
Makové rohlíčky (Rakousko)
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky