Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prezidentské maso
Babiččiny kotlety
Jablkový koláč se švestkami a…
Brokolice s uzeným tofu
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Čokoládový dort s broskvemi
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě