Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Housky
Jogurtová jahodová zmrzlina
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Jablečná přesnídávka (pyré)
Rajská polévka se špeclemi
Švestkové šátečky s povidly
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem