Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské placičky
Dušené vepřové v zelí
Masové kuličky z Ikea
Hruškové šátečky se skořicí
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Krém z dýně hókaidó
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Rajská polévka se špeclemi
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.