Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květáková polévka II.
Bomba na letní vedra
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Omáčka z kuřete
Koláčky ze 100% tuku
Španělské „španělské ptáčky“…
Brokolicový koláč z listového těsta
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…