Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koláč z pekla
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Cuketové lasagne
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Uzená polévka s kroupami
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí