Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kedlubnová krupicová polévka
Perníková buchta s jablky
Kuře pečené s rýží
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Domácí šunka ála vepřováček
Masová minutka s řapíkatým celerem
Salát Caprese II
Dušené kotlety na paprice
Plněné knedlíky uzeným masem
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou