Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínové karbanátky
Košovská specialita
Brokolicová pomazánka
Vařený krém do cukroví a řezů
Lilková směs s nivou
Panna cotta s malinovou omáčkou
Pesto z medvědího česneku
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Nakládané masové kostky dušené na…
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek
Řepánky
Mačkané brambory
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou