Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka s rýží
Pomazánka z Romadúru II.
Jemné kuřecí závitky
Rychlá buchta s nemletým mákem
Pečený amur se žampiony a cibulí
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi