Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Africká lilková pomazánka
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Kančí guláš - staročeský
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Rychlá mexická fazolová polévka
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem