Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbové karbanátky III.
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Katův šleh (drůbeží)
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Zapékaná zelenina se sýrem
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Cuketové karbanátky (sekaná)
Plněné papriky s knedlíkem
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek