Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová štola
Lahodné profiteroles
Slaný řecký koláč
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Koláč s tvarohem a jablky
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Cheesecake z domácí lučiny
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem