Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Trubičky
Šlehačkový koláč s rebarborou
Lehké a křupavé vafle
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Rybí steak
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou