Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínka-pomazánka
"Péřová" bublanina
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Zapečené brambory 2
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Mrkvové smoothie s jogurtem
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami