Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy
Nakládaná červená řepa
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Košíčky i pro začátečníky
Jablečné lívance s ovesnými vločkami
Frankfurtská polévka II.
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Vegetariánský guláš
Hlávkové zelí na pivu
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek