Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečené plněné papriky
Kuřecí řízek s hořčicí
Masíčko v hermelínu-minutka
Kořeněné špízy s pórkem
Dresing z kysané smetany
Citronová bábovka z pomazánkového…
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake