Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová bábovka s kakaem
Červené zelí II.
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Česneková růžičková kapusta se…
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Citronové těstoviny s hráškem a…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli