Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený kapr
Zapékaná zelenina
Zapečený pangasius
Ananasová bábovka - vláčná
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Čokoládový koláč s blumami
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí