Zkusím, protože jinak byly opravdu moc chutné...
Nevyprážajte ako klasické fašírky. Rozohrejte olej na nižšiu teplotu a vyprážajte dlhšie.
super recept
já je dělala dnes a taky se mi zdály uvnitř takové. ale to je asi těma vločkama, když se rozvaří na kaši, tak to takové prostě bude. pro příště zkusím přisypat kostečky sýru a upéct v troubě, jinak je to fajn zpestření jídelníčku. měly jsme se zeleninovým salátem a dobrý, dávám za jedna.
Chuťově se tomu nedá nic vytknout, le uvnitř byly karbanátky pořád "patlavý" jakoby nedodělaný i když se na povrchu skorem připalují... Poradíte, prosím, co s tím?
Patří k našim nejoblíbenějším receptům :-) díky moc za bezva recept :-)
zní to velmi lákavě, hned musím vyzkoušet, myslím, že místo slaniny - aby to bylo opravdu zdrave, se muže pridat i kukuřice nebo hrách podle chuti :-)
Ľudka, asi ste nemali hustú kašu a tým pádom bolo cesto riedke. Vyskúšajte ešte raz, na zahustenie, ak treba, použite radšej krupicu.
mne sa tie karbonátky keď som ich piekla rozpadávali. Neviem kde som urobila chybu.
Vynikající je naložit do nálevu na utopence, a nechat tak 2 až 3 uležet, pokud tak dlouho vydrží,mňamka.
Velmi chutné, naservírovala jsem i svému příteli, který se na karbenátky z vloček díval podezřívavě, a nakonec si velmi pochutnal. Děkuji, přídavám do oblíbených.
Ďakujem.
K cibulce jsem ještě přidala houby z mrazáku, na karboše nakydala zakysanou smetanu s kremžskou ,obyč. a francouzskou hořčicí(opsáno z jiného receptu)a i můj syn kuchař si chrochtal.Opavdu velmi chutný recept.(Co jiného čekat od p.Jarčuškové)
Tie huby sú dobrý nápad, ale slaninu by som nevynechávala. Dodáva chuť aj trochu tuku, aby neboli fašírky suché.
Místo slaniny je možné vmíchat drobně nasekané podušené houby.
Také dělávám, jsou chutné a mám vždy pocit, že ještě k tomu "jíme zdravě".