Hlívu nakrájíme na velmi drobné kostičky, do mísy připravíme namleté maso, k němu přidáme hlívu, nastrouhané brambory (brambory nastrouháme na středně jemném struhadle), vejce, koření a řádně promícháme. Hmotu necháme v chladničce asi 30 minut odležet.
2
Poté z ní tvoříme malé karbanátky nebo placičky, které obalujeme ve strouhance. Na rozpáleném oleji je opékáme z obou stran asi 6-8 minut. Karbanátky jsou velmi křehké, a tak s nimi při pečení pracujeme velmi opatrně.
Tento recept mam vyzkouseny a autorkou byla nejaka Vendula. Ted jsou to Recepty, proc si privlastnujete autorstvi??? Nepatri vam, ale ji. Tohle je kradez!!!! :'( :'( :'(
Daniela
|24. 1. 2007 16:58
Pani Vendulo,moc dekuji za senzacni recept,protoze ja hlivu ustricnou miluji pro jeji specifickou chut,ale dcera houby vubec neji.Ve vasem receptu ani nepoznala, ze tam houby jsou a snedla plny talir.Bylo to vynikajici,akorat jsem pridala cesnek, majoranku a pekla v troube na pecicim papiru.Davam za 1.