Do misky dáme tvaroh, přidáme nastrouhaný sýr, na kousky nakrájenou anglickou slaninu, podle chuti nastrouhaný nebo rozetřený česnek. Přidáme 2 celá vejce, nasekanou petželku a nakonec trochu strouhanky na zpevnění.
2
Z této směsi utvoříme karbanátky, které obalíme v trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka) a na oleji usmažíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ovinka
|13. 9. 2013 12:34
A už jste to vyskoušeli? :-P
ovinka
|13. 9. 2013 12:32
Ještě jsem je tedy nezkoušela,ale co mi tam chybí je poměr surovin jinak expertování mám ráda. :-D
Iveta Bílková
|6. 12. 2007 13:55
Karbanátky jsou výborné. Vůbec nejsou mazlavé. Nedala jsem tvrdý sýr a vůbec to nevadilo. Ten tvaroh bych doporučila z kostky. Ten je sušší.
Lucie Ridošková
|17. 5. 2006 12:09
zřejmě nic moc když se yasmine už neozvala.. Myslím, že to musí být dost matlavé.
Ibrc Ibrc
|26. 2. 2004 11:53
Karbanátky jsou dobrý, ale mohli jste ještě poradit v jakém poměru dát suroviny. Já sem to dělal 250g tvarohu, 150g eidamu a 100g slaniny (po zkušenostech bych doporučil víc) a bylo toho docela dost. Pro tři lidi víc než dost, najedli by se i čtyři.Ale jinak dobrej recept.
yasmine
|4. 2. 2004 14:04
Tento recept mě velice zaujal, protože v naší rodině jsou tyto suroviny velmi oblíbené.Dnes ho vyzkouším a napíšu ohodnocení:0)