Skvělé :-* jiné už dělat nebudu a taky děkuji za recept.
Zkusila jsem je poprvé bez suché strouhanky s houskama z druhého dne a byly mnohem lepší a dokonce bych řekla, že i nadýchanější než jindy. Už je takhle budu dělat pořád :-)) .
Byly fakt výborný! V pondělí jsem si koupila po dlouhé době hamburgra a půlka letěla do koše, protože maso v něm se nedalo jíst jak bylo bez chuti a drobivé. Napadlo mě, že kdybych příště tyhle karbanátky udělala doma na způsob co je na obrázku místo s kaší jako včera, tak bych si pochutnala a ještě bych všem doma udělala radost, nemluvě o tom co mi ten kravinec stál.
Dělala jsem je do rajské omáčky a byly výborné, děkuji za recept.
Výborné!
99% recept :-* 100% by byl, kdybych je nemusela delat sama :-D
Výborné, čerstvě rozemletý rohlík je opravdu lepší než suchá strouhanka. Karbanátek mi přijde kypřejší a šťavnatý.
My je měli s kaší a byly výborný :)
výborné!! myslím, že jsou tak dobré a šťavnaté dík té strouhance, která není suchá :-)) můžu jen doporučit
Papriky jsem dala lžičku a majoránky lžíci, pak všechno podle receptu. Byly výborný a nezbylo nic.
<:-) byly moc moc moc dobre
Ohlasy byly velice kladné, zopakuji brzy, děkuji za výborný recept.
Výborné, hezky nadýchané a šťavnaté :-* .To bude tou čerstvou strouhankou :-\ ;-) .
měli jsme dnes na oběd. a jsou výborné! vlastně už nejsou:)) jen jsem netušila, že to jsou tak "šetrné" karbanátky.. babička nikdy nedělala jiné, tak jsem myslela, že to jsou prostě normální karbanátky:) a ty rohlíky tam dáváme ty 3:) ale jen je natrháme a rozmočíme ve vodě. a nedáváme mléko. za to té majoránky snesou vážně hodně.. ale vždy se po nich zapráší:)
... to tedy nejsi :-D , naše sousedka tam dá klidně i tři, proto snesou více koření ;-) . Jelikož se dělají z čerstvé strouhanky, nejsou tuhé a dá se do nich přidat i povařená brokolice, nastrouhaná mrkev ... .
Jirko, proč se to jmenuje "... šetrné sousedky". Mně to připadá jako standardní karbanátky, možná jen na to množství masa dám ten rohlík jeden. Takže asi nejsem tak šetrná :-D