stroužek
česnek
nebo kořenící směs na mletá masa dle chuti
1
ks
vejce
8
ks
tavený sýr
2
ks
strouhanka
ze starších rohlíků
6
lžíce
smetana na vaření
nebo mléko
olej
na smažení
500
g
mleté maso - míchané
jemná strouhanka
na obalení
Postup přípravy receptu
1
Mleté maso dáme do mísy, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, sůl, smetanu, česnek nebo kořenící směs, čerstvou strouhanku a dobře promícháme. Ze směsi uděláme osm dílů, každý naplníme trojúhelníčkem taveného sýru, dobře umačkáme, obalíme ve strouhance a z obou stran osmažíme dozlatova.
2
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo tatarkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Aňa
|15. 5. 2015 20:05
Kabroše dělám dost často a dnseka byly se sýrem. Doooobrý :}
Veronika
|14. 8. 2014 09:18
Super dobrá večeře, s přítelem jsme si hodně pochutnali, tak i za něj děkuji :-)
Nejdková
|29. 9. 2013 15:48
Myslela jsem si, že to je blbost naplnit karbanátek sýrem, ale zkusila jsem jich 5 přece jenom naplnit a chutnaly nám všem. Je to přinejmenším výborná změna , když se sýr pěkně roztál, bylo to žůžo.