• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Karbanátky s lečem
Napište svůj komentář k receptu

Karbanátky s lečem

autor: lada remešová
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karbanátky s lečem
Karbanátky s lečem
Karbanátky s lečem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • hořčice plnotučná
    • hladká mouka na zahuštění karbanátků
    • 1
      ks vejce
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • 500
      g mleté maso
    • 150
      g sýr v celku
    • 1
      sklenice zeleninové lečo velké

Postup přípravy receptu

1
Uděláme si karbanátky (mleté maso, cibule na drobno, sůl, pepř - smícháme s hladkou moukou a tvarujeme placičky). Hlubokký plech vymažeme a naskládáme karbanátky syrové, potřeme je hořčicí, kečupem a na každý dáme hromádku leča. Pečeme 30 minut. Potom posypeme každý karbanátek strouhaným sýrem a zapékáme 5 minut.
2
Podáváme s americkými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborák plněný lečem a slaninou

Bramborák plněný lečem a slaninou

Fazolový salát s lečem

Fazolový salát s lečem

Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem

Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • petreska | 18. 5. 2015 19:41

    Výborný, rychlý a jednoduchý recept :-) To se cení, díky ;-)

  • Alice | 15. 7. 2013 13:25

    na kolik stupňů se zapéká?

  • ŠKORNÍKOVÁ | 10. 7. 2013 17:17

    Mňamka.

  • MataHari | 16. 6. 2013 12:31

    Pochutnali jsme si.

  • recepty73
    recepty73 | 2. 11. 2010 09:55

    ...placičky hodně uplácat,při pečení se zakulacují :-),zelenina pak spadne,ale na chuti to nic nezmění,takže za 1*

  • vormen | 2. 11. 2010 08:19

    fakt super recept, jednochý, ale chutná všem a není pracný, vařím to pořád :-)

  • Romana Zárubová | 20. 7. 2009 18:12

    Vynikající, dělala jsem dnes poprvé a je to lahoda

  • venyss venyss | 27. 11. 2008 17:43

    Tak jsem také zkusila a musím říct, že to byla skvělá obměna klasických karbošů. Byla to fakt mňamka, i manžel si pomlaskával a to moc pokrmy z mletého nemusí. Chuť leča v karboších-báječná:-)

  • Daniella O. | 24. 11. 2008 18:25

    Take se pripojuji s chvalou. Drzela jsem se receptu, tedy zadny cesnek ani majoranka a bylo to vyborne. Myslim, ze chut leca je dost vyrazna, a proto neni nutne recept nejak obohacovat. Zaslouzi si urcite 1.

  • Lenka walová | 23. 11. 2008 12:21

    Vynikající pochoutka. Je to opravdu chutné, karbanátky jsem ochutila, jak jsem zvyklá, česnekem i majoránkou. Je to určitě zdravější než klasické smažené karbanátky. Podlila jsem zbylou šťávou z leča a o pekáč jsme se málem pobili. :))) Děkuji za recept.

  • Zita Matejkova | 5. 10. 2008 13:30

    Ještě bych chtěla upřesnit : cibuli jsem nedávala, ale dala jsem místo toho česnek, zadělala jsem jako na normální karbanátky, včetně majoránky atd. Na závěr jsem sypala goudou.

  • Zita Matejkova | 5. 10. 2008 13:27

    Toto je opravdu vynikající záležitost, super rychlé a lepší než smažené karbanátky v oleji. Dávám za 1 !!

  • Iveta Bílková | 28. 9. 2008 22:11

    Super jídlo. Všem moc chutnalo. Dávám do oblíbených.

  • ivana anavia | 28. 9. 2008 15:43

    výborné, dělala jsem verzi s nivou bez strouhaného sýra. Je to rychlé a moc dobré.

  • Marta Kropáčová | 19. 9. 2008 18:03

    Dnes jsem to uvarila,moc prace s tim opravdu nebylo.Sklidila jsem za obed velkou pochvalu,takze pani Lado,diky,opet skvela zmena v jidelnicku,moooc dobrounke

  • Zdenka Korábová | 14. 6. 2008 09:01

    Výborné, chutné, do mletého jsem namíchala i strouhanou nivu a sýr navrch jsem vynechala a přílohou byla rýže. Doporučuji, někde jsme ten recept četla v novinách a s nivou je to opravdu vynikajicí

  • miroslav deak | 13. 6. 2008 18:14

    Velmi rychlé a VYNIKAJICI jídlo,všem mohu jen doporučit.

  • Iveta Bílková | 13. 2. 2008 19:39

    Tarari, na kolik stupňů jste v horkovzdušné troubě pekla? Děkuji za odpověď.

  • Tarari . | 13. 2. 2008 11:51

    Tak jsem to zkusila a dávám velkou jedničku. Lečo a karbanátky - to by mě nenapadlo. Díky horkovzdušné troubě jsou karbanátky i brambory upečené "jedním vrzem". Skvostné.

  • kokoska | 6. 1. 2008 11:07

    Výborné, díky leču šťavnaté a co je nejlepší, jednoduché! :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hořčice plnotučná Kečup - jemný Mleté maso Pepř mletý Sůl Sýr Vejce Zeleninové lečo

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Hlávkový salát s avokádem

Hlávkový salát s avokádem

Bábovka z vaječného likéru

Bábovka z vaječného likéru

Hermelínka-pomazánka

Hermelínka-pomazánka

Tuňáková pomazánka VI.

Tuňáková pomazánka VI.

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

28
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
28
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
26
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky
22
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny
18
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Karbanátky plněné hermelínem
Karbanátky plněné hermelínem
Karbanátky plněné sýrem
Karbanátky plněné sýrem
Karbanátky s cuketou
Karbanátky s cuketou
Karbanátky s řepou
Karbanátky s řepou
Karbanátky s taveňákem
Karbanátky s taveňákem
Karbanátky se zeleninou
Karbanátky se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Karbanátky s lečem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact