Karbanátky plněné hermelínem
Cizrnové karbanátky s mrkví a sýrem
Surimi karbanátky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máte pravdu volila bych Holandiaaa ;-)
Nic moc,mnohem lepší jsou holanské řízky nebo karbanátky a taky je recept dost divně popsaný,kdybych vařila poprvé tak nevím,nevím. :-!
Dýňový krém
"Low Temperature" - Roastbeef
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Bramborovo-dýňové placičky
Králíček na smetaně a hořčici
Plněné smažené žampiony
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Dušený listový špenát na špeku …
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone