Karbanátky plněné hermelínem
Cizrnové karbanátky s mrkví a sýrem
Surimi karbanátky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máte pravdu volila bych Holandiaaa ;-)
Nic moc,mnohem lepší jsou holanské řízky nebo karbanátky a taky je recept dost divně popsaný,kdybych vařila poprvé tak nevím,nevím. :-!
Domácí kysané zelí
Hraběnčiny řezy II.
Zapečený lilek s parmezánem
Cmunda na pekáči
Tažený štrůdl (závin)
Vídeňská cibulka
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Salát Nicoise
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki