Karbanátky plněné hermelínem
Cizrnové karbanátky s mrkví a sýrem
Surimi karbanátky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máte pravdu volila bych Holandiaaa ;-)
Nic moc,mnohem lepší jsou holanské řízky nebo karbanátky a taky je recept dost divně popsaný,kdybych vařila poprvé tak nevím,nevím. :-!
Olejová bábovka
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Zapékané těstoviny II.
Kuře na nových bramborách
Krevety Pil Pil
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
"Tataráček" z Romadůru
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Chřestová omeleta
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi