• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
Napište svůj komentář k receptu

Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g čerstvé žampiony
    • sůl
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      stroužek česnek
    • 150
      g okurka salátová
    • 2
      ks vejce
    • 2
      ks rohlík - starší, nastrouhané nebo rozmixované
    • pepř mletý
    • 750
      g mleté maso
    • 80
      g uzená slanina

Postup přípravy receptu

1
Slaninu pokrájíme na malé kostičky, dáme vyškvařit, pak na ni přidáme plátky žampionů, které na ní orestujeme.
2
Maso dáme do mísy, přidáme vejce, hrubě nastrouhanou okurku (bez semínek), nastrouhaný česnek, nastrouhané rohlíky, hořčici a zchladlé slaninové žampiony. Vše ochutíme solí, pepřem a dobře promícháme, vytvoříme jednu úhlednou šišku, kterou dáme do vymaštěného pekáčku, podlijeme vodou a pečeme dozlatova cca 50 minut za občasného podlití a přelití výpekem. Pokud chceme karbanátky, tak vlhkou rukou děláme ze směsi placičky, které smažíme z obou stran v rozpáleném oleji dozlatova.
3
Podáváme s bramborovou kaší, šťouchanými nebo vařenými brambory.
4
Sekaná (karbanátky) je dobrá i vychladlá, s pečivem hořčicí a zeleninou. Salátová okurka není v sekané cítit, pouze jí dodá vláčnost a je šťavnatější.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Hrášková sekaná nebo karbanátky

Hrášková sekaná nebo karbanátky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nina | 18. 1. 2016 18:10

    Neuvěřitelně šťavnaté masíčko a taky výborně ochucené.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Zelenina
Maso Pokrmy Mleté Z hub Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Česnek Hořčice plnotučná Mleté maso Okurka salátová Pepř mletý Rohlík Sůl Uzená slanina Vejce

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Vajíčková pomazánka podle dcery

Vajíčková pomazánka podle dcery

Dietní karbanátky

Dietní karbanátky

Limoncello

Limoncello

Rychlé červené karí s krevetami

Rychlé červené karí s krevetami

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

111
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
103
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
68
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
55
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…
36
Hovězí šuej ču
Hovězí šuej ču

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Karbanátky / sekaná (nejen) s játry
Karbanátky / sekaná (nejen) s játry
Karbanátky / sekaná se zázvorem a slaninou
Karbanátky / sekaná se zázvorem a…
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Karbanátky plněné hermelínem
Karbanátky plněné hermelínem
Karbanátky plněné sýrem
Karbanátky plněné sýrem
  • Recepty.cz
  • Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact