Troubu předehřejte na 160 °C. Mléko, smetanu, kokosové mléko a vanilku spolu v hrnci přiveďte k varu.
2
Žloutky zpěňte s cukrem, až zesvětlají. Třetinu mléčné směsi vešlehejte k vaječné a vzniklou směs zase vešlehejte k mléčné. Dobře promíchejte a nechte stranou. Cukr a 2 lžíce vody spolu svařte v silnostěnné pánvi, až karamel zhnědne.
3
Nechte trochu vychladnout, vlijte do čtyř zapékacích formiček o průměru asi 7,5 cm.
4
Nechte 2 minuty usadit a pak na karamel ve formičkách rozlijte vanilkový žloutkový krém. Postavte na namočenou vyždímanou utěrku položenou na dno pekáče a asi do poloviny výšky formiček přilijte vroucí vodu. Vložte do předehřáté trouby a vařte asi 25 minut, až krém zpevní. Vyjměte z trouby, nechte vychladnout asi půl hodiny a pak dejte na dvě hodiny do chladničky. Před podáváním objeďte kolem dokola nožem a karamelový krém vyklopte na servírovací talířky.