Den předem uvaříme kondenzované mléko na karamel - ve vroucí vodě vaříme 1 hodinu (úplně to stačí, je zbytečné vařit je déle). Žloutky utřeme s cukrem, zvlášť smícháme ořechy, strouhanku, nahrubo nastrouhanou čokoládu.
2
Ušleháme sníh z 5 bílků a střídavě s moukovou směsí zamícháme do žloutkového základu. Upečeme na vymazaném a vysypaném plochu ve středně vyhřáté troubě. Pečení dlouho netrvá, asi tak 10-15 minut, musíme zkoušet špejlí a povrch musí pěkně zčervenat.
3
Ve šlehači ušleháme máslo a postupně zašleháme karamel. Můžeme přidat trošku rumu. Krém natřeme na vychladlý korpus a nakonec potřeme nebo pocákáme čokoládovou polevou. Dáme ztuhnout.