**Piškot:** Žloutky šleháme asi 4 min s moučkovým cukrem do pěny. Přidáme vlažné mléko, olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Šleháme asi 2 - 3 min., dokud nevznikne homogenní hmota. Z bílků ušleháme tuhý sníh, a vařečkou rovnoměrně smícháme s připravenou hmotou. Těsto vylijeme na vyšší plech podložený pečícím papírem. Pečeme asi 15 min při 170 stupních. Pokud se vytvoří bubliny, zavčas je propíchneme nožem. Piškot necháme vychladnout.
2
**Krém 1:** Z mléka a pudingového prášku uvaříme hustý puding, za občasného míchání necháme vychladnout. Dáme do vyšší nádoby a šleháme šlehačem do homogenní hmoty, přidáme máslo změklé na pokojovou teplotu. Je důležité, aby puding měl stejnou teplotu jako máslo, aby se krém nezdrcnul. Přidáme vanilkový cukr, moučkový cukr a rum na ovonění.
3
**Krém 2:** Slazené mléko Salko necháme vařit ve vodě pod pokličkou cca 2 hod. Necháme vychladnout, a poté šleháme se změklým máslem asi 2 - 3 min. Na vychladlý piškotový korpus rozetřeme vanilkový krém a poklademe sušenkami BeBe. Na ně vylijeme karamelový krém. Nakonec pocákáme rozpuštěnou čokoládou s trochou másla nebo ztuženého tuku a posypeme plátky mandlí nebo nasekanými lískovými oříšky.